locatie Best 4 Kids – Buitenkans

Vervoer van de kinderen van school naar buitenschoolse opvang Best 4 Kids – Buitenkans

Na school worden de kinderen opgehaald door onze medewerkers met een moderne, elektrisch aangedreven personenbus (voor acht personen). Op dit moment rijden wij vanuit buitenschoolse opvang Best 4 Kids – Buitenkans op drie basisscholen in Landgraaf: bs De schatgraver, obs Harlekijn en bs Wereldwijs en één school in Heerlen: bs Vrije School Helianthus (locatie Molenberg).

Ophalen van de kinderen bij Best 4 Kids – Buitenkans door de ouders

Ouders halen hun kinderen vanaf 17.00 uur en uiterlijk om 18.20 uur op van de locatie. Om 18.30 uur sluiten wij bij Best 4 Kids – Buitenkans de deuren.

Vakantie en schoolvrije dagen

In de schoolvakantie en op schoolvrije (studie)dagen zijn de kinderen welkom vanaf acht uur 's ochtends (08.00 uur). Ouders brengen hun kind 's ochtends dan ook zelf naar de locatie. Uiteraard spelen de kinderen in de schoolvakantie of op een studiedag de gehele dag bij Buitenkans en kunnen zij aan het eind van de dag (uiterlijk om 18.20 uur) door de ouders worden opgehaald.

Wat kost buitenschoolse opvang?

Onze prijzen zijn bruto prijzen. Omdat u natuurlijk wilt weten wat u maandelijks kwijt bent aan de opvang van uw kind na school, hebben wij een rekentool op de website gezet. Als u uw gegevens in de rekentool invult, ontvangt u een een indicatie van de netto kosten. Let op: de bedragen zijn indicatief!
KinderOpvangToeslag berekenen
De rekenmodule wordt geladen,
een moment geduld aub....


Inspectierapport GGD

Buitenschoolse opvang Best 4 Kids – Buitenkans wordt geregeld bezocht door de GGD voor een inspectie. Elk kindercentrum in Nederland dient aan de eisen die de Wet Kinderopvang stelt te voldoen en de GGD ziet daarop namens de gemeente Landgraaf toe. De eerste inspectie die wij bij BSO Buitenkans hebben gehad hebben wij met vlag en wimpel doorstaan. Hoewel wij dat eigenlijk vanzelfsprekend vinden, zijn we toch heel blij!

Het rapport treft u onderstaand aan.